Hei! Vi er SmekreSmykker.

Smykker til enhver anledning!

Smykkene er håndlaget av særpregede og utsøkte materialer, blant annet krystaller, stein og glass. Likevel er prisene så behagelige at du kan ha smykker som er tilpasset alle antrekkene dine, både i form, farge og uttrykk. Vi designer både armbånd, smykker, øreanheng og mye mer. Selv om de fleste produktene våre er håndlaget, har vi også en hel del mainstream produkter til gode priser.

Tanken er at man ikke skal møte på mennesker med de samme smykkene på hvert et gatehjørne. Av den grunn lager vi ikke mange av hvert produkt.

Håndlagede smykker – unik design!

Du er viktig!

Vi tar vare på våre kunder, og yter alltid den best mulige servicen.

Pålitelig

Vi er opptatt av å være pålitelige, og har tett dialog med våre kunder. Du kan alltid ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller spesielle ønsker.

Kvalitet

For å kunne gi deg de beste produktene, benytter vi oss kun av pålitelige leverandører som vi har handlet av i en årrekke. For din sikkerhet, nikkeltester vi allikevel alle våre smykkedeler.

Mote

Vi følger med på de siste trendene, og streber etter å gi deg et utvalg som er oppdatert og passer din stil.

Menneskene

Kine Bjørkvoll

Kreativ leder

Jeg har alltid elsket alt som blinker, og har pyntet meg med smykker og ørepynt helt siden jeg var lita jente.

Jeg har alltid elsket alt som blinker, og har pyntet meg med smykker og ørepynt helt siden jeg var lita jente.

Da min mann og jeg giftet oss i 2009 fant jeg ikke noe som ville passe brudekjolen min, og dermed var den første smykkedesigner-spiren i meg født.

Det ble utallige turer til Perlehuset, som den lokale perlebutikken het den gangen, utallige skisser og idèer forkastet, inntil jeg èn dag fant de perfekte perlene og den perfekte sammensetningen. Damene på Perlehuset hjalp meg mye, og delte gledelig sin eminente kunnskap og erfaring – og til slutt var smykket mitt ferdig!

Jeg var bitt av basillen, og designet deretter smykker både til min mor og min forlover til bryllupet, alt tilpasset kjoler og egen stil.

Etter det har det blitt flere hundretalls smykker, armbånd, ørepynt og mye mye mer. I dag er noe av det beste og mest avslappende jeg gjør, foruten å tilbringe tid med familien min, å sitte i verkstedet mitt og leke med med farger, materialer og nye idèer.