Kjøpsbetingelser

Ekspedering av ordre

Når du har betalt via en av våre betalingsløsninger vil vi sende varen(e) du har bestilt. Du vil motta ordrebekreftelse og bekreftelse på sending via e-post dersom denne er opplyst riktig til oss i SmekreSmykker.no.

Frakt/leveranse

Vi sender normalt alle forsendelser med posten i løpet av 1-2 virkedager, med til enhver tids gjeldende fastsatte fraktkostnader. Transporttiden med posten vil normalt være mellom 1-6 virkedager. Ved spesielle høytider eller situasjoner vi ikke rår over vil transporttiden kunne være lengre.

Betaling

Varen(e) betales ved utsjekk i din handlekurv. Du velger selv hvilket av våre betalingsalternativer du ønsker å benytte. Alle priser er inkl.mva, og vil vises med og uten mva i din handlevogn.

Personopplysninger

Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil ikke bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. SmekreSmykker.no krever kun den informasjon som er nødvendig for å kunne registrere din ordre i våre systemer, sende deg varene du har bestilt, og for eventuelt å kunne kontakte deg i forbindelse med spørsmål eller informasjon som omhandler dine ordrer.

Kortinformasjon

Når du handler hos SmekreSmykker.no blir betalingen behandlet av en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene må dette gjøres skriftlig via e-post (post@smekresmykker.no) før varen(e) sendes fra oss (normalt innen 1-2 virkedager).

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi SmekreSmykker.no skriftlig melding pr. e-post (post@smekresmykker.no) om at du vil angre på handelen. SmekreSmykker.no vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og i 14 dager. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den, og legger ved utfylt angrerettsskjema, du belastes returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet som er vedlagt forsendelsen. Dersom kjøper ikke har mottatt angrerettsskjema skriftlig på papir eller via e-post, utvides angrefristen til 3 måneder. Angrerettsskjemaet er ferdig utfylt med informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. I følge angrerettsloven, kan varer knyttet til helsevern og hygiene ikke byttes eller returneres. Ørepynt (bortsett fra klips-ørepynt) faller inn under kategorien hygiene.

For å lese mer om angrerettsloven, se: https://fil.forbrukerradet.no/wp-content/uploads/2015/09/veileder-angrerett-2017.pdf

Garanti

Dersom du mener at varen du har mottatt ikke holder den kvalitet du mener er rimelig til produktets pris, ønsker vi å høre fra deg. Dette må sendes oss skriftlig via e-post, og vi vil gjøre en vurdering om hvorvidt produktet skal erstattes eller ikke. Garantier gis ikke på salgsprodukter.

Forbehold

Fakta- og prisopplysninger oppgis med forbehold om trykkfeil, og for utsolgte varer.

Da så godt som alle våre produkter er håndlaget, kan enkelte produkter avvike noe fra bildet. Dette vil i så tilfelle være mindre avvik.

Selv om SmekreSmykker.no håndlager sine produkter selv, er det i noen få tilfeller videresalg av produkter som supplerer vårt vareutvalg. Er du interessert i å vite om produktet du ønsker å kjøpe er håndlaget eller ikke? Ta kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg gjerne.