Orkdalsmessa 2019

Det er blitt en tradisjon for SmekreSmykker å delta som utstiller på Orkdalsmessa. Og dette året ble et aldri så lite rekordår for SmekreSmykker. HIGH-FIVE!!

Det er ikke lite utstyr som skal til for å skape en innbydende stand, og som viser smykkene fra sin beste side. Jeg har prøvd og feilet mange ganger, men denne gangen hadde jeg tydeligvis gjort noe riktig. Rekordsalg på Orkdalsmessa for min del, og jeg er så glad så glad!

Tusen takk til alle som var innom! Takk for handelen, for trivelige ord og gode tilbakemeldinger. Man kan jo bli lettere rørt av mindre!

Orkdalsmessa symboliserer avslutningen for messedeltakelser i 2019 for min del. Vi ser tilbake på et år med økt salg i nettbutikken, og rekordsalg på messene vi har deltatt på. Det er så gøy, og jeg er så utrolig takknemlig for alle gode tilbakemeldingene jeg har fått i løpet av året.

Vi takker for året som gikk, og ønsker det nye året velkommen! Jeg gleder meg virkelig til å la kreativiteten flomme i 2020, og kunne tilby dere en hel masse nye og unike smykker, armbånd, ørepynt og hårpynt mm.