En idè er født

Vilde (9år) er en liten solstråle der hun sitter med sine selvproduserte smykker, armbånd og ørepynt. Stedet er Høstmessa på Saupstad 2016.

Idèen ble født da hun så ei jente på TV, som donerte håret sitt til produksjon av parykker. Parykkene skulle gis til barn som hadde mistet sitt eget hår i forbindelse med cellegiftbehandling. Vi hadde lange gode diskusjoner om hva vi kunne gjøre, og med en mamma som er smykkedesigner var valget relativt enkelt. Valget av mottaker ga seg nesten selv, og etter en prat med Barnekreftforeningen Trøndelag ble den endelige beslutningen tatt. Barnekreftforeningen Trøndelag gjør mye positivt for barn som er rammet av kreft og deres familier.

Vilde og jeg har brukt mange timer i smykkeverkstedet mitt, og hun har produsert mange smykker, ørepynt, armbånd og bokmerker. Jeg er imponert over krativiteten og arbeidslysten! Alt arbeid er på eget initativ, og hun har fått utfolde seg fritt i mammas resteperler.

Vilde har deltatt som liten hjelper på håndverksmesser så og si hele livet, og har plukket opp erfaring både i forbindelse med utforming av stand og salg. Med sitt hærlige vesen og gode hensikt var det lett å få solgt produktene sine. Hun samlet inn mange penger, og vi begge syntes det var en god start på prosjektet. Nå gleder hun seg til neste messe, hvor hennes venninne Lone (8år) også skal være med. Lone går i sin mors fotspor og lager vakker hårpynt til inntekt for samme formål.

Takk til alle som bidro!

Views: (2691)